Бойко Борисов го назначи, той ще го отстрани, коментира Емануил

...
 Бойко Борисов го назначи, той ще го отстрани, коментира Емануил
Коментари Харесай

„ПП-ДБ“ в шах заради главния прокурор, „Гешев 2“ заменя Гешев

 Бойко Борисов го назначи, той ще го в профил, разяснява Емануил Йорданов

Прибягва се до промяна на Иван Гешев, с цел да се резервира модела. Това е най-голямата заплаха, тъй като моделът ще възпроизведе сходен човек, сподели в „ Тази заран “ по бТВ някогашният правосъден министър Зинаида Златанова.

„ Не бива да се подценява и това, че в случай че бъде отхвърлен Гешев, ще бъде назначен Гешев 2. Много претенденти има по тази причина “, разяснява пък някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов.

„ Прагът на толерантност бе преминат. Не зная дали въпросът за варненската дупка няма отношение по случая. През последните дни чух за обновена инспекция на прокуратурата. През 2018 година е правена инспекция на договорката за дупката и всичко е потънало. При опцията тя да излезе нескрито, може да се вършат и някакви по-резки придвижвания “, добави той. 

„ Този ход на ГЕРБ ще би трябвало да бъде по-задълбочено коментиран, а освен с разкайване или късен катарзис. Този ход слага „ ПП-ДБ “ в една прекомерно деликатна обстановка и тя е видна за всички “, сподели пък някогашният заместник-председател на Народното събрание Явор Нотев.

Ще е доста забавно, в случай че ГЕРБ съумеят да убедят Висшия правосъден съвет да в профил Гешев, посочи Златанова. 

„ В трудовото право има принцип – който назначава, той уволнява и защото Гешев е подложен на този пост от Бойко Борисов, е обикновено водачът на ГЕРБ да го в профил, в това число и посредством упълномощено лице – било то и Мария Габриел “, сподели от своя страна Йорданов. 

„ Прагът на самообладание е преминат. Не може да лягаме и да ставаме с неговите душевни терзания и в това време Гешев да е изтъкнатият турист на републиката “, акцентира той.

„ Очаквам до десетина дни да осъмнем с хартиена коалиция. Създаването на коалиция сред ГЕРБ и „ ПП-ДБ “ значи ликвидирането на протестните партии. Те умират, изтичат в канала и политическата мощ на Борисов остава едноличен хегемон в дясното пространство, макар че връзката сред ГЕРБ и дясното ми се губи “, акцентира някогашният вътрешен министър. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР